AutoTrack Case

Projectomschrijving

Magento Webshop voor Dunlop laarzen, dunlopboots.com

Opdrachtgever

Dunlop® Protective Footwear

De opdracht

Ontwikkel een webshop waar je makkelijk winkelt en bestelt, in alle landen en vijf talen. Maak de afhandeling van de bestellingen eenvoudig en vlot en het beheer flexibel.

De kwestie

Het bestellen op de algemene website kost onnodig veel tijd omdat er geen webshop draait. Per land verschillen de prijzen en de collecties wat extra moeilijkheden oplevert. Systemen als betaling en afhandeling communiceren nog niet met elkaar waardoor er veel handwerk bij komt kijken. En dat kost geld.

De oplossing

Enrise maakte een Magento webshop met de look & feel van de huidige website. Het beheer van de producten in de verschillende talen is nu a piece of cake en ein Kinderspiel. De bezoeker winkelt in zijn eigen taal en kan veilig betalen met Ogone. De webshop is zonder koppelingen geleverd, die later naar behoefte toegevoegd kunnen worden.

De verbeteringen die nog volgen: koppeling met de fulfilment partij, koppeling met Microsoft AX 2009 en integratie in de Dunlop-website die in Drupal is ontwikkeld.

Technieken

PHP, HTML, XML, CSS, JavaScript, Prototype

Platformen & Systemen

Magento, MySQL, Ogone

Volg ons

Twitter

Do you already know #titanium for mobile development? This blogpost will get your development going! http://t.co/t1y6wv3vPI
- Friday Oct 17 - 9:49am

RT @bemmel_nu: Another reason why I love working @enrise http://t.co/IX6xH8IhNM
- Thursday Oct 16 - 3:59pm